U kunt hier inloggen:          Wachtwoord vergeten?

Het laatste

Nieuws over Wijn Verlinden


Save the date; assortimentsproeverij Verlinden Drink & Discover voor Professionals
3-3-2017

In navolging van onze eerdere evenementen 'DIKKE JONGENS' en 'HELDERE JONGENS' zijn wij alweer druk met de voorbereidingen voor ons nieuwe evenement.

Noteer daarom vast in uw agenda:

'FRISSE JONGENS' MAANDAG 15 MEI 2017 van 12h00 tot 17h00 uur bij Verlinden Drink & Discover in Nieuwkuijk.

Het evenement staat in het teken van een fraaie overzichtsproeverij van ons assortiment! Uiteraard presenteren wij veel nieuwe jaargangen (oogst 2016) van onze vaste leveranciers, die speciaal voor deze dag naar Nederland reizen om hun wijnen toe te lichten en uw vragen te beantwoorden.

Maar er is meer te ontdekken... Zo staat onder meer een nieuw absoluut TOP domein uit Italië op de proeftafel, kunt u uitgebreid kennismaken met de gehele serie van Jean Luc Colombo (Rhône) en is er de mogelijkheid om Champagne Bollinger La Grande Année 2007 te proeven. Meer dan 100 wijnen worden gepresenteerd!

Uiteraard proeft u uit Lehmann glaswerk, waarvan wij voor Nederland de importeur zijn. Deze dag laten wij u kennis maken met de gehele collectie! 

Ook de andere vaste partners van Verlinden Drink & Discover zijn aanwezig:

Ook aan de inwendige mens zal worden gedacht, zoals u van een Brabants familiebedrijf mag verwachten... Noteer deze dag daarom vast in uw agenda!!

We horen graag of u aanwezig kunt zijn op 15 mei. Geef u daarom voor 1 mei op via info@verlindendrinkanddiscover.nl of op 073 6488011

Met een hartelijke groet,
Wijn Verlinden

Floris Verlinden
Algemeen Directeur

 

Terug || Nieuwsarchief

Verlinden Drink and Discover