U kunt hier inloggen:          Wachtwoord vergeten?

Lehmann Glass

Verlinden drink & Discover exclusief importeur Lehmann Glass Nederland


VERLINDEN Drink & Discover biedt als exclusief importeur van Lehmann Glass de horeca en vakhandel onderscheidend glaswerk.

De verfijnde collectie is bijzonder representatief en compleet met verleidelijke vormen van de wijnglazen. Ook de waterglazen, karaffen, longdrinks en tumblers zijn een lust voor het oog. Bovendien zijn de glazen te personaliseren met gravures.

Op verzoek zenden wij u graag uitgebreide informatie toe.

Kijk ook op www.lehmannglass.fr

De missie van Lehmann Glass
Waar innovatie en traditie elkaar ontmoeten onthullen de oenologische concepten van Lehmann Glass de pure emoties en sensorische belevingen van wijnliefhebbers.

Signature Collectie

A curve, a rotation… OENOMUST
by Gérard Basset OenomustOenomust 3

VOOR HET OOG toont Oenomust glaswerk prachtig de echte kleur van een wijn. Het unieke ontwerp laat een drank heel makkelijk en sierlijk door het glas walsen en laat een wijn bovendien beluchten.

VOOR DE NEUS is het bovenste gedeelte van Oenomust glazen taps toelopend. De originele curve resulteert in een maximale concentratie van aroma’s bovenín het glas.

VOOR DE MOND transfereert de elegantie en de fijne dunne rand van het Oenomust glaswerk de wijn zonder enig verlies van smaakrijkdom naar de mond.

Be exquisite… JAMESSE PRESTIGE
by Philippe Jamesse

Het brede scala aan zuivere geuren, pure smaken en fonkelende kleuren van een hoogstaande Champagne en mousserende creatie vraagt om de finesse van eersteklas glaswerk. Jamesse Prestige glazen bespelen de levendigheid van de mousse en zorgen voor ongekende aantrekkingskracht tot de complexe aroma’s. Het fijngeslepen glaswerk is een lust voor het oog en onthult de subtiele geheimen van het mondgevoel. Ervaar het zelf, beleef het plezier van Jamesse Prestige.

JamesseJamesse 2

 

Gérard Lehmann
Glasontwerper met meer dan 30 jaar ervaring.
Geniet een uitmuntende reputatie als gepassioneerde
perfectionist. Lehmann werkt samen met ’s werelds 
beste en meest vooraanstaande champagnehuizen, 
wijnproducenten en gedistilleerd merken.
Lehmann
   
Gérard Basset 
Erevoorzitter van WSET en mentor van een select 
internationaal wijngenootschap. Drager van alle belangrijke onderscheidingen en diploma’s in de wijnwereld waaronder Beste Sommelier van de Wereld, Master of Wine, Master Sommelier en bovendien ‘Officer of the Order of the Britisch Empire’.
Basset

 

Verlinden Drink and Discover